MORSIUS PAKETIT

LUX

Paketti sisältää hääkampauksen sekä häämeikin. Molemmat toteutetaan yhden kerran koekampauksen yhteydessä, tavoitellaksemme täydellisintä lopputulosta. Koekampauspäivään on mahdollista ottaa kaaso mukaan fiilistelemään. Hääpäivänä on aina tarjolla kuplivaa ja pientä naposteltavaa laittautumisen yhteydessä.

Hääparin potrettikuvaksen 1-3h. Potrettikuvauksen yhtyedessä mahdollista toteuttaa "first look" kuvat. First Look kuvaus on nimensä mukaan ensimmäinen katse, eli ikuistetaan hetki kun kohtaatte toisenne ensimmäisen kerran.

Päivästä saatte täyden gallerian kuvia. Teidän ei siis tarvitse valita erikseen yksittäisiä potrettikuvia, vaan saatte koko gallerian muistoksi.

845€

DELUXE

Paketti sisältää hääkampauksen sekä häämeikin. Molemmat toteutetaan yhden kerran koekampauksen yhteydessä, tavoitellaksemme täydellisintä lopputulosta. Koekampauspäivään on mahdollista ottaa kaaso mukaan fiilistelemään.

Tähän sisältyy myös kaasojen (max 3hlö, muut soviteltavissa) sekä puolisosi hiustenlaitto. Olipa hänellä vain siistimistä ja muotoilua tai hääkampaus. Mikäli morsiamia on kaksi, ettekä tahdo nähdä toistenne hääkampauksia, varataan erilliset koekampauspäivät ja hääpäivänä järjestely otetaan huolellisesti huomioon.

Tarjolla hääpäivänä on aina kuplivaa ja pientä naposteltavaa laittautumisen yhteydessä.

Mukaan hääjuhlaan saatte Studiolta pienen "kriisipaketin". Tämä voi sisältää mm. pinnejä/hiuslakkaa/hiuspuuteria tai muita tuotteita jotka ovat käytännöllisiä juuri sinun tarpeita ajatellen hääpäivänänne.

Hääparin potrettikuvaksen 1-3h. Potrettikuvauksen yhtyedessä mahdollista toteuttaa "first look" kuvat. First Look kuvaus on nimensä mukaan ensimmäinen katse, eli ikuistetaan hetki kun kohtaatte toisenne ensimmäisen kerran suurena päivänä. Kuvaukseen sisältyy myös vihkimisen kuvaus. Vihkiminen kuvataan dokumentaarisesti.

Päivästä saatte täyden gallerian kuvia. Teidän ei siis tarvitse valita erikseen yksittäisiä potrettikuvia, vaan saatte koko gallerian muistoksi.

1345€