Moro sano tyrvääläine!

"Tyrvään Karva ja Räpsytin". Tämän nimiehdotuksen sain mieheltäni, kun kerroin hälle mun ura-suunnitelmistani kampaajana ja kuvaajana. Ihan ei julkasuun asti tää nimi sit päätyny, mut pakko sanoo, et aika luavaa ja melko tyrvääläistä ajattelua!

No mikä tää homman nimi ny si oikee o?

Innostus hiustenlaittoo kohtaan muuttu rakkaureks ja huvin vuoksi kuvaaminen sitte ihan ammatiks. Vaikka mää oonki iha itte opetellu painaan kameran nappia, niin täytyy sitä hiuka itteensä olalle taputtaa mihin sillä on päästy. Nöyränä täsä silti porskutetaan etiäppäi ja oon kiitolline kaikista hetkistä mitä saan tallentaa teille muistoiksi! Empä mää täsä olisi ilman asiakkairen tukee ja luottamusta.

Oon aika kova puhuun ja nauru raikaa sinne pellon toisellekki pualen. Lupaan että muhun uppoo ne kuivat sananmuunnokset ja puujalka-vitsit, mutta torennäkösesti mää tajuan vitsin vasta sit kun sää poistut paikalta.. (*kiusallista naurua heheh*).

Ja voin senkin kertoo, että ei ne munkaan vitsit mitään kovi mehukkaita oo, mut joku kerran sano et, "sun kans on niin rento olla". Se on ihan mahtava kuulla!

Niii ja emmää kyl sit aina tolta näytä. Torennäkösesti mää tuun pieruverkkareis sua vastaan ja unohdin aamulla kattoo peilistä tätä joka aamu uusiutuvaa harakanpesää, johon tytär joskus saattaa laittaa Minni-hiiri pinnin, että "näyttäisit äiti vähän nätimmältä"... Mun arjesa siis näkyy aika vahvasti tällanen "lande-äiti" rooli. Kotona myös lapset vetää samaa roolia, kumpparit louskuu ja on multaa sormisa, "kesä sääristä" puhumattakaan. Täsä sen näkkee, et itte on suurimmaks osaks aikaa ku suoraa pellolta tullu, vaikka tällasta "kaunista" työtä teenki! Että suutarin lapset ja sitä rataa!

Yhre mää viä kerron. Se o sitte muute lupaus, että joka kerta ku astut studiolle tai tuut mua kadulla tai kaupasa vastaan, niin hymyilen sulle!

Kato täytyy viälä toinenki kertoo, ku ehämmää ees sanonu mun nimee. No Emmi se on ja Memmiks ja Empuks mua tuttavat kutsuu! Toivottavasti nährään pia!

Ps. Kiva kun pystyit lukeen tätä karseeta murretta, kuulostaa sit vielä paremmalta muuten livenä :D

Terveisin Studio Copperin luoja ja "äiti", Emmi Koski. (os. Viitamäki)


EMILIA


Tiimimme toinen valokuvaaja Emilia Valtanen.

Emilia on erikoistunut hevosurheilun kuvaamiseen, mutta lähellä sydäntä on lapsi, perhe ja hääkuvaukset. Myös erilaiset yrityskuvaus projektit on meidän molempien mieleen.

Eme on rento, rempsee, sosiaalinen ja helpostilähestyttävä persoona.


Tiesitkö, että meidät molemmat voi varata kuvaamaan juhlapäivääsi? Ollaan aika tehotiimi yhdessä!

(linkki Emilian omille sivuille alla)