HIUKSET & KAUNEUS

Olen teini-ajoilta asti haaveillut kampaajan työstä ja nyt vihdoin pääsen toteuttamaan unelmaa ja vielä tuplasti! Olen aina tykännyt laittaa ystävienkin hiuksia. Kihartaa, letittää ja näitä perinteisiä koti-värjäilyjä!

Suurimman inspiraation kampaajan työhön sain ylä-asteella, kun eteen tuli ensimmäinen työelämään tutustumis-jakso. Olin käynyt Sastamalassa aiemmin tällä kyseisellä kampaajalla, joka on pienyrittäjä ja työskentelee itsenäisesti. Ihastelin sitä tyyliä, että hän hoitaa kaiken yksin ja vielä niin asenne muija. En koskaan istunut hänen penkissä ilman, että oltais naurettu yhdessä ja jaettu kuulumisia. Suhina vaan kävi, kun hän tehokkaasti hoiti toisen asiakkaan värin vaikutuksen aikana toisen asiakkaan hiusten leikkauksen. Olin ihan fiiliksissä, että miten siistiä työtä hän tekee!

Hän sitten mun ilokseni suostui ottamaan mut työharjoitteluun viikoksi, vaikka olin vain 15 vuotias. Autoin siivouksessa, tuotteiden hankkimisesta ja mikä parasta, sain PESTÄ HIUKSIA!!! Se hetki kun mulle ehdotettiin ekan kerran että, "hei hoitaisitko esipesun permanentin alle, mä annan sulle tuotteet siihen?". Tyynen rauhallisesti vastasin, " joo tottakai" ja ohjasin asiakkaan pesupaikalle. Totuus oli, että pieni kampaajan alku sisälläni KILJUI ja HYPPI ILOSTA sillä hetkellä!

Voisin verrata kampaajan työtä valokuvaukseen. Molempien suurin tavoite on saada tuntemaan itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi.

Valokuvaus sekä kampaajan työ on hyvin luovaa ja voisihan sitä kutsua ihan canvas tauluksi johon lähden toteuttamaan taideteosta, jonka päätähti olet sinä, arvokas asiakkaani.

Valmistun parturi-kampaajaksi keväällä 2022. Palvelut laajenee myös tälle puolelle enemmän. Opiskeluaikana etsin paljon malleja hiustöille. Ota siis mun Instagram tili haltuun, niin kuulet näistä ensimmäisinä! @copperdiary

Ihanaa eikö olekin? Saat monta palvelua saman katon alta.