VALOKUVAUS


Kun halutaan tallentaa ohikiitävät hetket muistoiksi. Osoittaa toiselle, että olet täydellinen juuri tuollaisena. Tulevaisuuteen tärkeimmät muistot rakkaista ihmisistä.

Valokuvaus on ihan kaikille. Lapsille, aikuisille, nuorille ja vanhoille. Valokuvien kautta pääset takaisin niihin tunteisiin, mitä sinä päivänä oli. Hääjuhlasta yksi konkreettisimmista muistoista on hääkuvat. Kauniita sanoja, liehuvia helmoja, suukkoja, hyvää ruokaa ja läheiset ihmiset kun on ikuistettuna, voi tehdä aikamatkan takaisin omiin häihin valokuvien välityksellä! Kauniita tarinoita kerrottavaksi seuraaville sukupolville.

Valokuvat erilaisista arkisista hetkistä, juhlapäivistä ja tunteista rakkaita ihmisiä kohtaan, on niin tärkeitä. Jos perheesi juuri on saanut vauvan, tai pikkusisaruksen.. Ne hetket, kun leijutaan rakkauden täyteisessä kuplassa, on ohikiitäviä hetkiä, jotka nopeasti unohtuu ilman kuvia. Jo kuukausien päästä huomaa, että voi kuinka pieni olitkaan ja ihan vain hetki sitten! Ja näiden kuvien tärkeys kasvaa vuosien saatossa.

Muistathan, että perheesi haluaa nähdä myös sinut kuvissa vuosien päästä.

Kaikki ovat yhtä arvokkaita tulla kuvattavaksi ja kaikki ovat täydellisiä juuri noin.

Siksi minä haluan ikuistaa tärkeimmät hetkesi! Haluan olla mukana luomassa muistoja sinulle.

Olen toiminut valokuvaaja-yrittäjänä vuodesta 2017, jota ennen tein vuoden harjoittelijana töitä ja olin kuin pesusieni kaikelle tiedolle ja vinkeille!

Innostuin omien hääjuhlien jälkeen ajatuksesta, että voisin itsekin luoda ihmisille kauniita muistoja. Homma lähtikin nopeasti etenemään ja yhtäkkiä löysin itseni kuvaamasta häitä ja sain siitä positiivista palautetta. Laajensin kuvauksia ja ihan hullulta tuntuu, että kaikki on tapahtunut vain 4 vuodessa! Kaiken olen opetellut alusta asti itse ja ottanut selvää. Käynyt verkkokursseja ja erilaisia workshopeja.

Rakastan tätä työtä ja vielä enemmän niitä reaktioita, mitä kuvat asiakkaissa saa aikaan. Pienten hassuttelu hetkien arvostus nousee taivaisiin, kun niistä on ihania kuvia muistona.

Kuvaukset kanssani ei ole pönöttämistä ja jäykkää. Uskon että jokainen pystyy kanssani rentoutumaan ja jopa nauttimaan kuvaushetkestä.