Hyväksymällä seuraavat ehdot, voit vahvistaa varauksen valokuvaukseen. Luethan huolellisesti.

Mikäli et hyväksy jotakin ehtojen kohtaa, ole minuun yhteydessä asiasta ennen varauksen tekemistä.KUVAUSEHDOT

Kuvausmaksu, joka on samalla myös varausmaksu, maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausaikasi. Ennen maksua, kuvausaika on minulla alustavana varauksena. Laskussa on sinulle 14pv maksuaikaa ja sen maksettua varaus on sitova. Varausmaksua ei makseta takaisin, mikäli asiakas peruu kuvauksen. Sairaustapauksissa kuvaus voidaan siirtää veloituksetta kerran. Laskun maksamatta jättäminen ei toimi peruutuksena, vaan siitä tulee automaattisesti muistutuslasku, ellet peru kuvausta 48 h ENNEN kun lasku erääntyy. 

Kuvauksiin tulematta jättäminen ei myöskään toimi peruutuksena, eikä varausmaksua palauteta tässäkään tilanteessa. Jos on sovittu valmis kuvauspaketti, niin siitä veloitetaan 100% summa. Esimerkiksi Miljöö Love ja hääpaketit. Äkillisissä tilanteissa, ota välittömästä yhteyttä kuvaajaan, kun tiedät että estyt tulemasta, niin sovimme uuden ajan.

Tulethan kuvauksiin sovittuna kellon aikana. Mikäli myöhästyt, on se pois kuvausajastasi. Etenkin Studiolle varatut kuvaukset. Pyrimme pitämään studiolla kuitenkin riittävät siirtymä ajat asiakkaiden välillä, jotta kuvaus saadaan hoidettua rauhassa loppuun.

Ennen kuvausta ja viimeistään kuvauksen aikana, esitäthän kaikki mahdolliset toiveesi liittyen kuvaukseen. Kuvauksen jälkeen lopputulokseen ei voi enää vaikuttaa. Esimerkiksi, jos haluatkin erilaisella vaatteella kuvan, ei tätä pysty jälkeenpäin käsittelemään erilaiseksi.

Dokumentaarisen hääkuvauksen varausmaksun maksettua varaus on sitova. Mikäli päivä perutaan/siirretään asiakkaan toimesta, ei kuvaaja ole velvollinen palauttamaan varausmaksua kokonaisuudessaan. Mikäli hääpäivä siirtyy ja kuvaajalla on mahdollisuus kuvaukseen uudella päivämäärällä (HUOM siirrot veloituksetta vain saman vuoden sisällä) onnistuu tämä ilman lisäkustannuksia YHDEN kerran.

Kuvien käsittely. 

Kaikkiin kuviin tehdään peruskäsittely. Valotukset, väritasapainot ym sekä pienet näpyt, mustelmat tai haavat on mahdollista käsitellä, mutta suuria muutoksia ei ole mahdollista tehdä, esimerkiksi taustan vaihdot/mekon olkaimen korjaus suoraksi tai muuta suurempaa. Lopullisessa kuvassa näkyy kuvaajan oma kädenjälki, joka on tunnelmaltaan lämmin ja boheemi. Valinagalleria, sekä valmis kokonainen galleria sisältää sekä värillisiä että mustavalkoisia kuvia. Mahdollisista väritoiveista tulee kertoa viimeistään kuvaustilanteessa, esim jos haluat koko gallerian värillisenä. Värikäännökset on mahdollista toteuttaa vielä 1kk kuvausten jälkeen, normaalin lisäkuvahinnaston mukaan.

Varaamalla kuvauksen ja hyväksymällä ehdot, hyväksyt kuvaajan editointi jäljen. Tutustuthan portfolioihin ennen varauksen tekemistä. Asiakas EI SAA muokata itse kuvia, rajaamalla tai värimuokkaamalla, eikä käyttää kuvien päälle filttereitä esim Instagramissa. Mikäli näin tehdään, kuvaajaa ei missään nimessä saa mainita. Sillä filtterillä päällystetty kuva ei ole minun käsialaa. Kuviin nähdään vaivaa ja aikaa, joten kunnioitathan sitä. Asiakkaalle ei toimiteta raw-kuvatiedostoja.

Kuvien toimitus.

Kuvauksen jälkeen, 3-4 viikon sisään saat valinta-gallerian sähköisenä. Valinta-galleria on avoinna 7vrk, jonka aikana kuvavalinnat on tehtävä. Mikäli galleria täytyy avata uudelleen, se on 15€/viikko. Valinta-galleriassa kuvat on jälkikäsitelty loppuun asti, eli näet heti miltä lopullinen kuva tulee näyttämään. Kuvavalinnat tehtyä, tulee niistä lasku ja laskun maksettua saat latausoikeudet kuviin. Lopullinen galleria on avoinna 2kk. Valmiissa kuvauspaketissa, esimerkiksi Miljöö Love ja Hää potretit, saat kokonaisen gallerian 3 viikon kuluessa kuvauksista, ja saat loppulaskun maksettua latausoikeudet kuviin.

Dokumentaarisen kuvauksen häägallerian toimitus aika sesongista riippuen on, 6-9 viikkoa.

VALINTA-GALLERIAN KUVIA EI SAA KOPIOIDA, EI SAA OTTAA SCREENSHOTTEJA EIKÄ JAKAA.

Kopioiduista kuvista laskutetaan täysi hinta. Kopiointi ja julkaisut ovat kaiken lisäksi tekijänoikeuslain mukaisesti kiellettyä toimintaa.

Kuvien käyttöoikeudet.

Kuvaajalla on täydet käyttöoikeudet kuviin niin portfolio, markkinointi, kuvakilpailu ja nettisivu käytössä kuin sosiaalisessa mediassa. Asiakkaalla on kuviin täydet teettmäisoikeudet sekä ei-kaupallinen käyttöoikeudet. Kuvia EI SAA luovuttaa kolmansille osapuolille, esimerkiksi vaatevalmistajat/kukkakauppa/catering tai kuvakilpailut. Kuitenkin esim. sukulaisille kuvia saa jakaa kun pysyy yksityisessä käytössä ja he saavat samat teettämisoikeudet. Käyttäessäsi kuvia julkisesti, mainitsethan aina kuvaajan tägäämällä tai vähintään käyttämällä hastagia. tag: @copperdiary hastag: #studiocopper #emmikoskiphotography Olisin tästä hyvin kiitollinen!

Kuvauksen aikana muilla kameroilla kuvaaminen on kiellettyä. Mahdollisia "behind the scenes" kuvia on mahdollista ottaa omalla puhelimella. Näistä kuvista kuvaaja onkin hyvin kiitollinen.

Miljöö kuvauksissa aina säävaraus.

Vastuu.

Vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan ja lemmikeistään kuvauksen aikana, sekä mahdollisista kuvaajalle/muille henkilöille/kalustolle/omaisuudelle aiheutuneista vahingoista. Mitään tiettyjä kuvia/poseerauksia ei voida taata etukäteen, sillä kaikki riippuu paljon kuvattavasta. Kuvattavan yhteistyökyvyttömyys, asiakkaan vaate- ja lokaatiovalinnat eivät ole kuvaajan vastuulla.

Sivuston hinnat voimassa vain yksityisasiakkaille. Yksityisasiakkaiden hinnat sisältävät alv 24%.

Matkakulut 0,45€/km, 10 kilometrin säteen ylittyessä studioltani.

Hinnat ja ehdot voimassa toistaiseksi, pidätän oikeuden muutoksiin.