Hyväksymällä seuraavat ehdot, voit vahvistaa varauksen valokuvaukseen. Luethan huolellisesti.

Mikäli et hyväksy jotakin ehtojen kohtaa, ole minuun yhteydessä asiasta ennen varauksen tekemistä.

KUVAUSEHDOT

Kuvausmaksu, joka on samalla myös varausmaksu, maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausaikasi. Ennen maksua, kuvausaika on minulla alustavana varauksena. Laskussa on sinulle 7pv maksuaikaa ja sen maksettua varaus on sitova. Varausmaksua ei makseta takaisin, mikäli asiakas peruu kuvauksen. Sairaustapauksissa kuvaus voidaan siirtää veloituksetta yhden kerran. Laskun maksamatta jättäminen ei toimi peruutuksena, vaan siitä tulee automaattisesti muistutuslasku, ellet peru kuvausta 48 h ENNEN kun lasku erääntyy. Olen kuitenkin joustava maksujen suhteen, kunhan olet minuun yhteydessä ennen, kun eräpäiväsi koittaa. Mielellään kerro maksuun liittyvistä toiveistasi jo varausta tehdessä.

Kuvauksiin tulematta jättäminen ei myöskään toimi peruutuksena, eikä varausmaksua palauteta tässäkään tilanteessa. Jos on sovittu valmis kuvauspaketti, niin siitä kuvaajalla on oikeus laskuttaa 100% suunniteltu hinta. Äkillisissä tilanteissa, ota välittömästä yhteyttä kuvaajaan, kun tiedät että estyt tulemasta, niin sovimme uuden ajan.

Tulethan kuvauksiin sovittuna kellon aikana. Mikäli myöhästyt, on se pois kuvausajastasi. Etenkin Studiolle varatut kuvaukset. Pyrimme pitämään studiolla kuitenkin riittävät siirtymä ajat asiakkaiden välillä, jotta kuvaus saadaan hoidettua rauhassa loppuun ilman kiireen tunnetta.

Ennen kuvausta ja viimeistään kuvauksen aikana, esitäthän kaikki mahdolliset toiveesi liittyen kuvaukseen. Kuvauksen jälkeen lopputulokseen ei voi enää vaikuttaa. Esimerkiksi, jos haluatkin erilaisella vaatteella kuvan, ei tätä pysty jälkeenpäin käsittelemään erilaiseksi TAI perhekuvauksissa erilaisen kokoonpanon..

Dokumentaarisen hääkuvauksen varausmaksun maksettua varaus on sitova. Mikäli päivä perutaan/siirretään asiakkaan toimesta, ei kuvaaja ole velvollinen palauttamaan varausmaksua kokonaisuudessaan. Mikäli hääpäivä siirtyy ja kuvaajalla on mahdollisuus kuvaukseen uudella päivämäärällä (HUOM siirrot veloituksetta vain saman vuoden sisällä) onnistuu tämä ilman lisäkustannuksia YHDEN kerran, mikäli siirto onnistuu kuvaajan kalenteriin.

Kuvien käsittely. 

Kaikkiin kuviin tehdään peruskäsittely. Valotukset, väritasapainot ym sekä pienet näpyt, mustelmat tai haavat on mahdollista käsitellä, mutta suuria muutoksia ei ole mahdollista tehdä, esimerkiksi taustan vaihdot/mekon olkaimen korjaus suoraksi tai muuta suurempaa manipulaatioita. Lopullisessa kuvassa näkyy kuvaajan oma kädenjälki, joka on tunnelmaltaan lämmin ja hieman boheemi. Galleria sisältää sekä värillisiä että mustavalkoisia kuvia. Mahdollisista väritoiveista tulee kertoa viimeistään kuvaustilanteessa, esim jos haluat koko gallerian värillisenä. Värikäännökset on mahdollista toteuttaa vielä 2vk kuvatoimituksen jälkeen, 2 kpl veloituksetta ja yli menevät lisäkuvahinnaston mukaan, 35€/kuva.

Varaamalla kuvauksen ja hyväksymällä ehdot, hyväksyt kuvaajan tyylin. Tutustuthan portfolioihin ennen varauksen tekemistä.

Asiakas EI SAA muokata itse kuvia, rajaamalla tai värimuokkaamalla, eikä käyttää kuvien päälle filttereitä esim Instagramissa. Mikäli näin tehdään, kuvaajaa ei missään nimessä saa mainita. Sillä filtterillä päällystetty kuva ei ole kuvaajan käsialaa. Kuviin nähdään vaivaa ja aikaa, joten kunnioitathan sitä. Asiakkaalle ei toimiteta raw-kuvatiedostoja.

Taustoja ei käsitellä, vaatteiden väriä ei vaihdeta tai mitään suurempaa. Vain perus kuvamanipulaatio on mahdollista toteuttaa, kuten pienten näppyjen, mustelmien raapaleiden/haavojen häivytys/poisto. Rusketusrajat esimerkiksi eivät kuulu käsittely-toimintaani.

Kuvien toimitus.

Kuvauksen jälkeen, 4-8 viikon sisään saat galleriasi .Galleriassa kuvat on jälkikäsitelty loppuun asti, eli kuvat ovat toimitus hetkellä valmiita teetettäviksi. Galleria on avoinna 2kk toimituksen jälkeen. Tallennus ja varmuuskopionti on asiakkaan vastuulla 2kk aikarajan jälkeen.

LATAA JA TALLENNA kaikki kuvat heti saatuasi. Tallenna koneelle/pilvipalveluun.

Dokumentaarisen kuvauksen häägallerian toimitus aika sesongista riippuen on, max 10 viikkoa.

Kuvien käyttöoikeudet.

Kuvaajalla on täydet käyttöoikeudet kuviin niin portfolio, markkinointi, kuvakilpailu ja nettisivu käytössä kuin sosiaalisessa mediassa. Asiakkaalla on kuviin täydet teettmäisoikeudet sekä ei-kaupallinen käyttöoikeudet. Kuvia EI SAA luovuttaa kolmansille osapuolille, esimerkiksi vaatevalmistajat/kukkakauppa/catering tai kuvakilpailut. Kuitenkin esim. sukulaisille kuvia saa jakaa kun pysyy yksityisessä käytössä ja he saavat samat teettämisoikeudet. Käyttäessäsi kuvia julkisesti, mainitsethan aina kuvaajan tägäämällä tai vähintään käyttämällä hastagia. tag: @copperdiary hastag: #studiocopper #emmikoskiphotography Olisin tästä hyvin kiitollinen!

Kuvauksen aikana muilla kameroilla kuvaaminen on kiellettyä. Mahdollisia "behind the scenes" kuvia on mahdollista ottaa omalla puhelimella. Näistä kuvista kuvaaja onkin hyvin kiitollinen.

Miljöö kuvauksissa aina säävaraus.

Vastuu.

Vanhemmat ovat vastuussa lapsistaan ja lemmikeistään kuvauksen aikana, sekä mahdollisista kuvaajalle/muille henkilöille/kalustolle/omaisuudelle aiheutuneista vahingoista. Mitään tiettyjä kuvia/poseerauksia ei voida taata etukäteen, sillä kaikki riippuu paljon kuvattavasta sekä kyseisen päivän olosuhteista. Kuvattavan yhteistyökyvyttömyys, asiakkaan vaate- ja lokaatiovalinnat eivät ole kuvaajan vastuulla, eikä kuvaaja ole korvausvelvollinen mikäli kuvaajasta riippumaton asia toteutuu kuvauksissa. Kuten lasten itkuisuus/kiukku/yhteistyökyvyttömyys, vaatteen hajoaminen/likaantuminen tai sään muuttuminen.

Ehdottoman suositeltavaa on, ettei kuvauksiin saavuttaisi välttämättä jos koet olevasi stressaantunut esimerkiksi muutosta tai jostakin vaikeasta aiheesta, suuren surun keskeltä, suurien tunteiden esimerkiksi riitojen tai erojen käsittelyaikaan. Kaikki taustalla olevat asiat vaikuttavat SINUN oloosi kuvaushetkellä, ja minä haluan ja toivon sinun tulevan rauhallisella ja avoimella mielellä kuvauksiin. (Jännitys on toki aivan sallittua ja normaalia meille jokaiselle <3 ) Valinta on kuitenkin sinun, ja minä parhaani mukaan luon sinulle viihtyisän ja huolettoman kuvaushetken kanssani.

Sivuston hinnat voimassa vain yksityisasiakkaille. Yksityisasiakkaiden hinnat sisältävät alv 24%.

Matkakulut 30€ / alkava tunti

Hinnat ja ehdot voimassa toistaiseksi, pidätän oikeuden muutoksiin.